ГРОМАДСЬКА ОРГАНIЗАЦIЯ
УКРАЇНСЬКИЙ ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
в рамках Української спілки психотерапевтів (УСП) та Європейської Асоціації Психотерапії (ЄАП)

 
 
5 лютого 2023 року на платформі Zoom, відбудеться Психотерапевтичний консиліум (Кейс стаді семінар).

Кейс стаді семінар "Психотерапевтичний консиліум" є продовженням започаткованої в УПУ інноваційної онлайн форми поглиблення практичних навичок пізнання пацієнтів, кращого бачення, розуміння психопатології та терапевтичних можливостей.

Ведучі семінару - фахівці з багаторічним досвідом роботи з пацієнтами психіатричної клініки та глибоким розумінням цінності психотерапевтичного супроводу.

Христина Богута -доцент, кандидат медичних наук, психіатр, член Української Спілки Психотерапевтів (УСП), системний сімейний психотерапевт.

Олександр Мироненко - навчаючий психотерапевт, супервізор та відповідальний секретар Національної атестаційної організації Української Спілки Психотерапевтів (УСП), психіатр, викладач кафедри психології та психотерапії Українського Католицького Університету (УКУ), клієнт-центрований психотерапевт.

В ході семінару буде всебічно розібрано кейс з практики, який був збережений вже в реаліях сьогодення із метою опрацювання актуальним поколінням психотерапевтів.

Очікуваним ефектом від участі буде краще порозуміння між фахівцями різних спеціальностей, що в свою чергу сприятиме розширенню можливостей психосоціальної допомоги.

До участі запрошуємо усіх слухачів курсу пропедевтики психіатрії та практикуючих психотерапевтів, котрі навчались або продовжують своє навчання в УПУ www.upu.in.ua

Даний формат триватиме на постійній основі в рамках безперервного професійного вдосконалення психотерапевтів -випускників і актуальних слухачів УПУ.

Участь (без надання відеозапису) сертифікується УСП (як 8 годин практики), що входить у вартість семінару. 
Умовою сертифікації є лише написання учасником короткого ессе (рефлексії довільної форми) по розібраному кейсу з використанням "оптики" методу психотерапії, в якому Ви практикуєте та професійно вдосконалюєтесь.

Деталі будуть уточнені ведучими в ході семінару.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/pt8mK2skDggpxjE38